ŞTIRI
Home / Ştiri

“EUROPEAN BROADBAND CONFERENCE”, Nevers, 25 Septembrie 2012

27.07.2012

Niverlan va organiza conferinţa de lansare a proiectului european „Engage", cu sprijinul Consiliului Judeţean Nièvre şi a districtului Metropolitan al Nevers. Se va pune accentul pe anumite modele de afaceri pentru investiţii în reţelele de acces ale generaţiei următoare, cu prezentări ale practicilor comerciale, financiare, tehnice şi bunelor practici. Scopul este de a transfera cele mai bune practici locale în regiuni, de a accelera şi de a maximiza investiţiile viitoare.

Proiectul ENGAGE "Enhancing Next Generation Access Growth in Europe"

Obiectivul proiectului este de a ajuta cei 12 parteneri publici sa definesca cel mai bun model economic pentru dezvoltarea de infrastructuri de foarte mare viteză în bandă largă în regiunile mai puţin populate. După trei ani de schimburi de formare a personalului, precum şi vizite de studiu, precum şi crearea unor experţi de reţea, se vor face o serie de recomandări către autorităţile naţionale şi regionale, catre Comisia Europeană, pentru a le ajuta în a face investiţii consolidate si orientate.

Programul INTERREG IVC

Scopul INTERREG IVC, sau Programul "Cooperare teritorială europeană", este de a promova cooperarea între regiunile europene şi dezvoltarea unor soluţii comune în domeniile de dezvoltare economică şi de management al mediului şi este finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR). Obiectivul său principal este de a îmbunătăţi eficienţa politicilor de dezvoltare regională şi a instrumentelor prin intermediul unui program de schimb de experienta si informaţii structurat

Pentru înregistrare va rugam accesati: http://www.engage-interreg.eu

< inapoi