ŞTIRI
Home / Ştiri

EVENIMENT „CREȘTEREA AFACERILOR PRIN INTERNAȚIONALIZARE ȘI INOVARE”, DEVA, 12 NOIEMBRIE 2019

30.10.2019
EVENIMENT „CREȘTEREA AFACERILOR PRIN INTERNAȚIONALIZARE ȘI INOVARE”, DEVA, 12 NOIEMBRIE 2019

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest alături de Consiliul Județean Hunedoara, organizează, în data de 12 noiembrie 2019, un eveniment dedicat companiilor din județul Hunedoara care doresc să își dezvolte afacerea și să inițieze parteneriate de afaceri cu alte companii din Europa si nu numai.

In cadrul evenimentului „Creșterea afacerilor prin internaționalizare și inovare" vor fi prezentate serviciile de suport pentru afaceri pe care ADR Vest le oferă prin intermediul Enterprise Europe Network, respectiv:

• Informare si suport pe teme europene (legislaţie şi politici în Uniunea Europeană, acces la noi pieţe, acces la finanţare, proprietate intelectuala, transfer tehnologic)

• Internaționalizare - dezvoltarea de parteneriate de afaceri transnaționale

• Servicii privind creşterea capacităţii de management al inovării

Evenimentul va avea loc la Conacul Archia (sat Archia, nr. 92, lângă Deva) începând cu ora 11:00. Participarea este gratuită, dar confirmarea prealabila este necesara la adresa de e-mail cecilia.cosma@adrvest.ro, până în data de 8 noiembrie 2019.

***

Enterprise Europe Network (EEN) este o rețea europeană care sprijină întreprinderile mici și mijlocii în dezvoltarea potențialul inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității, dezvoltare inteligentă și durabilă.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest este parte a rețelei EEN, alături de ADR Sud-Vest Oltenia, Asociația Tehimpuls - Centrul Regional de Inovare și Transfer Tehnologic, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad și Universitatea Craiova, prin Consorțiul RO-BOOST SMEs.

< inapoi