EVENIMENTE
Home / Evenimente / evenimente


Targul Regional de Inovare 2015, a-3-a editie, Arad, Regiunea Vest Romania, 21 octombrie 2015

Agenția Pentru Dezvoltare Regională Vest în parteneriat cu Asociația Tehimpuls - Centrul Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic organizează cea de-a 3 ediție a Târgului Regional de Inovare în 21 Octombrie 2015.

Evenimentul reprezintă o platformă unică de întâlnire pentru inovatori și antreprenori în Regiunea Vest, beneficiând de prezență națională cât și internațională. În plus, acordarea premiilor în cadrul  Competiției Regionale de Inovare este unul dintre momentele cheie ale evenimentului.

Mai multe detalii...

Targul Regional de Inovare 2014, a-2-a editie, Arad, Regiunea Vest Romania, 12 noiembrie 2014

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în parteneriat cu Asociaţia Tehimpuls - Centrul Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic și cele două clustere ale Regiunii Vest - Automotivest și Clusterul Regional Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor, organizează cea de-a doua ediţie a Târgului Regional de Inovare, eveniment  anual care promovează inovarea generată în Regiunea Vest.

Mai multe detalii...

Targul Regional de Inovare"InnoMatch", 3-4 aprilie 2013, Arad, Regiunea Vest Romania

Agenţia pentru Dezvoltare Regională - Regiunea Vest, împreună cu Asociaţia Tehimpuls - Centrul Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic, Agenţia de Inovare Szeged şi Institutul Fraunhofer IPA, în parteneriat cu clusterul regional Automotivest si clusterul regional Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor, orgnizeaza prima ediţie a Târgului Regional de Inovare "InnoMatch" care va avea loc în perioada 3 - 4 Aprilie 2013 la Expo Arad International, Regiune Vest, Romania.

Mai multe detalii...