ARTICOLE DE PRESă
Home / Articole de Presă

"Târg de Cooperare în Afaceri și Tehnologie UE-China", Conferinta si eveniment de Matchmaking, 24 - 31 Octombrie 2017, Beijing, China

Data: 11.07.2017
Sursa:

ERICENA - Centrul European de Excelență în Cercetare și Inovare din China organizează în perioada 24 - 31 octombrie 2017, "Târgul de Cooperare în Afaceri și Tehnologie UE-China", eveniment format din conferinta și intalniri B2B, in Beijing, China.

ERICENA își propune să promoveze interesele europene în domeniul științei, tehnologiei și inovării (STI) și să consolideze importanța țărilor europene în sectorul ITS în China prin conectarea și sprijinirea cercetătorilor și antreprenorilor europeni. ERICENA este un proiect finanțat prin programul de cercetare și inovare Orizont 2020 al Uniunii Europene și va fi lansat cu această ocazie.

Cu sediul la Beijing, ERICENA implică un consorțiu format din 13 organizații din 8 țări (Portugalia, Belgia, Austria, Germania, Norvegia, Grecia, Elveția și China) și este sprijinit de o rețea de 128 de stakeholderi care functioneaza ca Centre regionale de inovare si Hub-uri regionale de contact.

Târgul va avea loc în orasele Chengdu și Qindao și va aduna 1500 de participanți din companii, guverne regionale / nationale, clustere, asociații de afaceri, universități, instituții de cercetare și dezvoltare din China și Europa.

Participanti:

  • Intreprinderi, rețele de afaceri și clustere
  • Universități și asociații universitare, institute de cercetare și rețele de cercetare
  • Parcuri științifice, incubatoare, acceleratoare, agenții de finanțare

Mod de desfasurare:

  • Întâlniri de afaceri cu sute de companii și institute de cercetare din China
  • Vizite la cei mai importanți inovatori chinezi
  • Întâlniri pentru oportunități de afaceri și de cercetare în 2 orașe din China (Chengdu și Qingdao)
  • Informații cu privire la sectorul stiinta, tehnologie și informații (STI) și activități inovatoare din China
  • Întâlniri B2B

Termen limita pentru inregistrare: 11 August 2017

Pentru mai multe informații și înregistrare, vă rugăm să accesați: http://web.spi.pt/forms/ericena-matchmaking-tour-china

< inapoi