ŞTIRI
Home / Ştiri

EVENIMENT DE PROMOVARE ONLINE A START-UP-URILOR „GLOBAL PITCH SHOWCASE”, 12 IUNIE 2019

08.05.2019
EVENIMENT DE PROMOVARE ONLINE A START-UP-URILOR „GLOBAL PITCH SHOWCASE”, 12 IUNIE 2019

DealMatrix organizează evenimentul „Global Pitch Showcase", cel mai mare eveniment de lansare a start-up-urilor și companiilor inovatoare din întreaga lume. Evenimentul are ca obiectiv principal crearea unui spațiu virtual dedicat antreprenorilor cu scopul de a-și prezenta afacerile în fața unui juriu internațional format din investitori experimentați, cercetători și analiști, precum și unei audiențe largi de investitori, corporații, institute de cercetare și mass-media.

Începând cu data de 4 martie, DealMatrix împreună cu o mare rețea internațională de parteneri caută, prin intermediul evenimentului Global Pitch Showcase, cele mai promițătoare idei de soluții inovatoare în rândul start-up-urilor pentru a le sprijini prin rețeaua Global Pitch să obțină capital, clienți și vizibilitate.

Pornind de la succesul primelor două ediții, evenimentul Global Pitch 3 va continua cu cele 5 categorii vizate:

- Planeta noastră: durabilitate, surse regenerabile, impact, energie, mediu, climă, afaceri sociale

- Informațiile noastre: date mari, analize, învățare automată, inteligență artificială, securitate

- Corpul nostru: tehnologie alimentară, e-sănătate, sănătate digitală

- Afacerea noastră: fintech, crypto, reg-tech, e-commerce, piața

- Orașele noastre: mobilitate, soluții urbane, case inteligente, industrie 4.0

Aplicațiile sunt colectate prin intermediul platformei DealMatrix, fiecare companie fiind evaluată ulterior de către un juriu format din specialiști. Vor fi selectate cele mai bune 100 de profiluri ca ulterior să fie alese cele mai bune 3 companii pentru fiecare categorie în parte. Acești finaliști vor avea ocazia de a participa la evenimentul Global Pitch 3 care va avea loc în data de 12 iunie 2019 și de a se lansa în fața juriului și a mii de spectatori online.

Pentru mai multe detalii, program, agendă și înregistrare la eveniment, vă rugăm accesați link-ul: https://gpit.ch/apply-now.

Înregistrările sunt deschise până la data de 13 mai 2019, urmând ca finaliștii să fie anunțați in data de 3 iunie 2019.

< inapoi