ŞTIRI
Home / Ştiri

SEMINAR ENTERPRISE EUROPE NETWORK - IPR AND BUSINESS ÎN CHINA, 13 SEPTEMBRIE 2019

20.08.2019
SEMINAR ENTERPRISE EUROPE NETWORK - IPR AND BUSINESS ÎN CHINA, 13 SEPTEMBRIE 2019

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de partener Enterprise Europe Network, împreună cu Biroul China IPR SME Helpdesk organizează seminarul "IPR and Business in China".

Evenimentul va avea loc la Timișoara, Locanda Events, în 13 septembrie 2019, începând cu ora 11.00 și se va desfășura în limba engleză.

Tematicile abordate cuprind:
Protecția intelectuală în China - noțiuni generale și particularități în ceea ce privește patentele, modele de acorduri, copyright-ul, mărci înregistrate, secrete tranzacționale, transfer tehnologic, parteneriate de cercetare - inovare
• Recomandări privind luarea deciziilor strategice în relațiile de afaceri în China
Studii de caz și sfaturi practice
• Indicații privind pregătirea pentru participarea la târguri si expoziții in China.

La eveniment vor fi prezente două companii din Regiunea Vest care vor împărtăși din experiența proprie de afaceri cu parteneri chinezi. La finalul seminarului, Doamna Alessandra Chies, în calitate de expert al Biroul China IPR SME Helpdesk va oferi consultanță individuală unui număr de 8 participanți (preselectați în ordinea exprimării interesului pentru discuții bilaterale).

Vă invitam să vă înregistrați pe pagina https://www.eventbrite.com/e/seminar-ipr-and-business-in-china-tickets-68961639119 - deschisă până în data de 9 septembrie 2019, dar în limita a 30 participanți.

Cei dintre Dumneavoastră care sunteți interesați de sesiunea de consultanță individuală (de 20 minute) cu Doamna Alexandra Chies, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa karla.hategan@adrvest.ro, indicând tematica pe care doriți să o discutați cu expertul. Cele 8 sesiuni individuale vor fi prioritizate pe baza principiului "primul venit, primul servit". Participanții interesați care nu se vor încadra în aceasta limită, vor fi informați cum pot să beneficieze de consilierea experților China IPR SME Helpdesk la distanță.

< inapoi