ŞTIRI
Home / Ştiri

Investeste in Regiunea Vest

09.07.2012

Cu o experienţă care se întinde pe parcursul a 13 ani, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) promovează Regiunea Vest către investitorii străini interesaţi de extinderea activităţilor lor pe teritoriul regiunii. Biroul Investiţii din cadrul Agenţiei a asistat numeroşi investitori în gasirea de locaţii dar şi de a deveni operaţionali (Vezi "Povesti de succes").

Noul Departament - Promovarea si Dezvoltarea Investitiilor din cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest îşi propune în continuare atragerea de investiţii străine directe dar şi extinderea celor existente. Activitatea departamentului este structurată pe două linii clare: dezoltare şi promovare.

Se urmăreşe dezvoltarea unei reţele de Infrastructuri de Afaceri. Se va face corelarea dintre industriile locale din jurul Infrastrucurii de Afaceri respective sau cele propuse pentru a fi localizate in interiorul acestora şi cele mai dezvoltate industrii regionale, conform unei strategii regionale viitoare dedicată canalizării investiţiilor pe ramuri industriale strategice.

Promovarea se va realiza sub brand-ul Regiunii Vest. Va fi realizat un pachet cu materiale de promovare ce va cuprinde si un catalog cu locatiile din regiune destinate investitorilor. De asemenea site-ul dedicat Regiunii Vest va sta la dispoziţie cu informaţii şi ştiri actualizate.

Prin urmare DPDI va poate indruma in găsirea oportunităţilor de investiţii, vă poate ajuta cu informaţii pentru proiectele dumneavoastră de investiţii planificate dar va şi poate oferi o imagine de ansamblu asupra Regiunii Vest. Mai multe detalii despre serviciile oferite de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest pentru investitori gasiti la sectiunea "Servicii ADR Vest".

< inapoi