ŞTIRI
Home / Ştiri

Continental pune bazele unei noi investitii de 20 de milioane de euro la Timisoara

08.07.2011

Cunoscutul producător german din domeniul automotive, Continental, a pus vineri piatra de temelie la construcţia unui nou centru de inginerie şi testare a produselor.

Valoarea totală a investiţiei este de 20 de milioane de euro, iar suprafaţa construită va fi de 30.000 de metri pătraţi. Noul centru e situat pe strada Siemens, lângă actualul sediu al Continental din Calea Buziaşului.

Momentul special a coincis cu realizarea produsului electronic cu numărul 10 milioane la fabrica de electronice a germanilor de la Timişoara. „Această clădire oferă oportunitatea unei dezvoltări viitoare, în prezent centrul de inginerie din Timişoara având 1800 de angajaţi. Împreună cu fabrica de electronice avem combinaţia perfectă pentru activităţile noastre de cercetare dezvoltare", a declarat Christian von Albrichsfeld, director general şi director pentru cercetare dezvoltare în România.

Continental dezvoltă în România produse pentru toate cele trei divizii ale grupului Automotive - Chasis & Safety, Interior şi Powertrain: unităţi de control al airbagurilor, sisteme de frânare electronice, unităţi de comandă a şasiului, sisteme de navigaţie, unităţi multimedia şi radio, precum si instrumente de bord.

< inapoi