ARTICOLE DE PRESă
Home / Articole de Presă

"The Mobile Ecosystem", Forumul de Inovare Heidelberg, 20 martie 2013

Data: 04.02.2013
Sursa:

Cea de-a 12- a editie a Forumului de Inovare Heidelberg va avea loc pe 20 martie 2013. Vor fi prezentate peste 20 de idei de afaceri inovatoare și tehnologii pe  tema " The Mobile Ecosystem".

Evenimentul va avea loc la Studioul Villa Bosch din Heidelberg.  Evenimentul este găzduit în comun de către MFG Baden-Württemberg și Laboratorul European Media.

Cercetătorii și antreprenorii vor demonstra întregul potențial al tehnologiilor mobile în diferite domenii de aplicare.

Dna. Laura Kilcrease, fondator si director al Triton Ventures, fond de capital de risc din Texas, ce investeste în spinout-uri și companii de tehnologie debutante, va sustine unul dintre discursurile principale.

Începând cu anul 2005, Forumului de Inovare Heidelberg a reușit să aducă laolaltă cercetători în domeniul TIC. Beneficiind de mai multe proiecte internaționale, platforma de matchmaking oferă stimulente suplimentare în acest an:

  • Conferința Europeană ", De la cercetare la inovare": La Conferința Europeană, reprezentanții UE și experții in transfer de tehnologie vor explica modul în care programul de cercetare Orizont 2020 va sprijini inovarea, precum și dezvoltarea de noi servicii și produse.
  • Fail Workshop: contrastul dintre prezentările celor mai bune practice; rapoartele intreprinderilor esuate;
  • Creative Tour: Opțional, luni 18 martie 2013, este organizat un tur de vizitare in Mannheim și Heidelberg.

Ideile cele mai bune afaceri vor fi premiate.

Pentru inscrieri va rugam sa accesati: http://www.heidelberger-innovationsforum.de/5407.html?&L=3,  până in 14 februarie 2013.

Pentru programul detaliat consultati: http://www.heidelberger-innovationsforum.de/5147.html?&L=3.

 

< inapoi