ARTICOLE DE PRESă
Home / Articole de Presă

Tech Angels: prima retea de investitori privati din Romania

Data: 28.09.2012

Startup-urile în domeniul tehnologiei au de acum acces mai uşor la finanţare prin intermediul reţelei de investitori privaţi TechAngels. Lista investitorilor cuprinde antreprenori şi profesionişti din domeniul tech, aceştia alăturând investiţiilor directe expertiza şi conexiuni relevante.

TechAngels va facilita investiţii cu o valoare cuprinsă între 10.000 şi 200.000 de euro, corespondente unei evaluări a afacerii de maxim 1.000.000 de euro. Reţeaua de investitori vizează în primul rând echipe cu expertiză dovedită şi un trecut profesional relevant, ale căror proiecte sunt dezvoltate cu precădere in domeniile web, mobile, embeded software, hardware, meditech. TechAngels îşi îndreaptă atenţia în special către proiecte care au cel puţin un prototip sau au fost validate de către clienţi. Mecanismul prin care funcţionează reţeaua de investitori este simplu. Antreprenorii contactează echipa TechAngels prin intermediul unui formular disponibil online. În urma unei analize complete a produsului sau afacerii, echipa TechAngels, în colaborare cu antreprenorul, realizează o prezentare care este trimisă către reţeaua de investitori.

Reţeaua cuprinde 13 investitori, alţii fiind aşteptaţi să se alăture iniţiativei în viitorul apropiat. Mai multe detalii despre TechAngels, precum şi formularele de aplicare pentru antreprenori ce caută finanţare sau investitori ce doresc să se alăture reţelei sunt disponibile pe site-ul www.techangels.ro.

< inapoi