ŞTIRI
Home / Ştiri

Training Six Sigma la sediul ADR Vest

16.06.2009

Sesiune de formare privind Standardele de Calitate în Industria Construcţiilor de Maşini

Vineri, 19 iunie 2009, începând cu ora 09:00, Asociaţia AutomotiVEST organizează sesiunea de formare privind Standardele de Calitate în Industria Construcţiilor de Maşini. Sesiunea se va desfăşura la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest, Sala de Consiliu.

Sesiunea va fi susţinută de către un trainer certificat Six Sigma şi se va adresa personalului de specialitate din cadrul întreprinderilor din sectorul automotive.

Programul sesiunii de formare este următorul:

09:00-09:15       Primire participanţi

09:15-09:30       Prezentarea Cluster Automotivest

09:30-12:30       Introducere în Six Sigma. Ce este Six Sigma. 

12:30-13:30       Prânz

13:30-17:00      DMAIC-noţiuni despre:selectare proiectelor,VOC,MSA

Implementare Structura organizaţională - infrastructura,roluri


Astfel, în cadrul sesiunii se vor prezenta noţiuni introductive privind procedura de creştere a calităţii Six Sigma, organizarea internă a unei companii în vederea selectării şi implementării celor mai bune proiecte de investiţii. Va fi susţinută o prezentare a clusterului automotive, obiectivele Asociaţiei Automotivest cât şi serviciile pe care aceasta le oferă.


Sesiune de Formare privind Standardele de Calitate în Industria Construcţiilor de Maşini se organizează în cadrul proiectului „Promovarea creşterii economice în zona de graniţă dintre România şi Serbia prin consolidarea şi extinderea într-o direcţie transfrontalieră a structurilor de tip cluster pentru industria construcţiilor de maşini şi în mod special, pentru subsectorul automotive", elaborat în cadrul Programului Phare 2004-2006 - Cooperare Transfrontalieră România - Serbia. Obiectivul proiectului priveşte susţinerea unei dezvoltării economico-sociale echilibrate şi integrate în zona de graniţă dintre România şi Serbia prin activităţi care vizează îmbunătăţirea cadrului instituţional de suport IMM-urile active în industria construcţiilor de maşini şi în subsectorul automotive în zona de impact a proiectului.

< inapoi