ŞTIRI
Home / Ştiri

Intentii sau investitii reale?

14.01.2009

CARANSEBEŞ - La sfârşitul anului trecut, patru societăţi au solicitat teren pentru a derula afaceri la Caransebeş.

Desigur, drumul de la intenţie şi până la concretizarea unei investiţii e lung, dar speranţe există. În primul rând, este vorba despre o firmă din Italia, care produce componente pentru realizarea caselor de lemn. Italienii au solicitat şi au primit un hectar de teren în apropierea fabricii T.M.D. şi vor să producă trei tipuri de case, cu preţuri cuprinse între 20.000 şi 30.000 de euro. De această ofertă ar putea beneficia tinerii caransebeşeni care au primit, gratuit, teren pentru ridicarea unei locuinţe.

A doua posibilă investiţie vine tocmai din... Hong-Kong: deţinătorii unei fabrici de cuie vor să-şi mute baza de producţie la Caransebeş. Nu doar investitorii străini s-au arătat interesaţi de a derula afaceri în municipiul de pe Sebeş: o firmă autohtonă vrea să construiască depozite pentru centrale eoliene.

De asemenea, a fost cerut teren şi pentru construirea unui sediu al firmei. În fine, cea de-a patra solicitare de teren în vederea derulării de investiţii are ca obiect amenajarea unei staţii de carburanţi.

Mai multe informaţii puteţi citi aici.

< inapoi