ŞTIRI
Home / Ştiri

PERU MODA Forum si intalniri de afaceri, 25-27 aprilie 2018, Lima, Peru

31.01.2018

PROMPERU (Agentia de promovare a exportului si turismului din Peru), membră a retelei EEN, organizează cea de-a XXI-a ediție a PERU MODA & PERU GIFTSHOW 2018 - B2B MATCHMAKING, în perioada 25-27 aprilie 2018, în Lima, Peru.

Perú Moda și Perú Moda Deco este o platformă comercială care uneste oferta de export a industriei de modă și de decor cu importante companii importatoare de pe cele 5 continente.   Evenimentul va prezenta oferta de export a companiilor peruane către cumpărătorii internaționali, fiind organizata și o misiune de companii pentru firmele europene,  Promperu oferind transporturile internaționale și transportul intern pentru anumiti comparatori.

Principalele produse care urmează să fie oferite sunt:

• Îmbrăcăminte

• Încălțăminte

• Industria bijuteriilor

• Articole decorative și cadouri

În această ediție vor exista activități în beneficiul companiilor participante, cum ar fi: Expoziția de produse, Întâlnirile de afaceri și Forumul pentru inovații textile.

Forumul inovării textile

Obiectivul principal este de a promova și de a selecta capacitățile de inovare ale participanților active in industria textila, ajutând la obținerea valorii adăugate în oferta de export a industriei textile peruane.

Întâlniri de parteneriat

Platforma de intalniri de matchmaking B2B oferă oportunitatea de a selecta companiile de interes, pe baza nevoilor dvs. de afaceri:

• Firme selectate în funcție de nevoile dvs.

• Abordare personalizată pentru a va întâlni cu expozanții peruani.

Obțineți o mai bună înțelegere a ofertelor de export din Peru.

• Obțineți o vedere cuprinzătoare a industriei peruane de îmbrăcăminte și a diferitelor produse inovatoare.

Pentru mai multe informații și inregistrare: www.perumoda.com

< inapoi