ŞTIRI
Home / Ştiri

"INDUSTRYMATCHMAKING - IMM 2017", expozitie internationala si eveniment de brokeraj, 6 aprilie 2017, Sofia, Bulgaria

13.03.2017

Enterprise Europe Network (EEN), cea mai mare rețea de sprijin pentru întreprinderi din Europa, alături de Asociația Industrială din Bulgaria și Inter Expo Center, organizează în data de 6 aprilie 2017 "INDUSTRYMATCHMAKING - IMM2017" expozitie internationala si eveniment de brokeraj dedicat industriei mașinilor, la Sofia, Bulgaria.

Evenimentul oferă posibilitatea de a crea noi parteneriate pentru proiecte de cercetare, transfer de tehnologie și colaborari de afaceri și/sau participarea la proiecte finanțate prin programe europene.

Întâlnirile B2B vor avea loc în cadrul expoziției internaționale MachTech & Innotech 2017.   Evenimentul este gratuit și se adresează în primul rând companiilor și instituțiilor de cercetare și dezvoltare care doresc colaborări tehnologice, de afaceri si in domeniul cercetării.

Sectoare țintă:

MachTech: robotică, mecatronică, prelucrarea metalelor, sudură, pompe, sisteme hidraulice și pneumatice, echipament laser, decupare metal și mașini pentru prelucrarea metalelor, mașini de finisare de suprafață și de tratament termic, proiectarea mașini, protecția mediului, reciclare;

Innotech: automatizari industriale și software, echipamente de control și măsurare, electronice industriale, mobilitate electrica și echipamente, servicii, R&D

De ce să participati?

·      Puteti intra rapid pe piață

·      Găsiți noi clienți și parteneri de afaceri

·      Discutați despre noi idei de proiecte

·      Va promovați tehnologiile și know-how-ul

Data limită de înscriere: 20 martie 2017.

Cum puteti participa?

  1. Va inregistrati și va creați un profil de cooperare care va descrie oferta sau cererea dvs.
  2. Trimiteți, primiți și validați cereri de întâlnire odată ce rezervarea este deschisa
  3. Înainte de eveniment veți primi un plan cu intalnirile individuale

Pentru mai multe informații și înregistrare, vă rugăm să accesați: https://www.b2match.eu/imm2017

< inapoi