ŞTIRI
Home / Ştiri

Workshop “S3 Design Learning” la Chișinău

04.02.2016

În contextul proiectului Danube-INCO.NET, Platforma S3 împreună cu Academia de Științe a Moldovei organizează primul workshop privind strategia de specializare inteligentă (S3) la Chișinău, Moldova, în perioda 18-19 februarie 2016.

Scopul acestui atelier este de a prezenta țărilor din afara Uniunii Europene metodologia S3 care se concentrează pe investițiile bazate pe cunoaștere si pe un număr limitat de domenii prioritare.

Experții din țările care au dezvoltat deja strategiile de specializare inteligenta vor împărtăși experiența lor cu privire la diferitele etape ale procesului. Reprezentanții Regiunii Vest România vor participa de asemnea în calitate de vorbitori.

Mai multe informații și agenda evenimentului pot fi accesate pe pagina web a platformei S3:http://s3platform.jrc.ec.europa.eu/-/s3-design-learning-workshop?inheritRedirect=true.

***

Platforma S3 a fost instituita de către Comisia Europeană pentru a oferi consultanță profesională statelor membre UE și regiunilor in vederea proiectarii strategiilor lor de inovare in ceea ce priveste specializarea inteligentă și este găzduită de Institutul pentru Studii Tehnologice (IPTS) din Sevilla, parte a Centrului Comun de Cercetare al Comisiei Europene

< inapoi