ŞTIRI
Home / Ştiri

Centrul EU-Japan organizează un nou program de training, "Japan Industrie Insight", Deadline înscriere: 25 februarie 2016

12.01.2016

Centrul de Cooperare UE - Japonia, partener Enterprise Europe Network, organizează următoarea misiune în Japonia, programul de training in Resurse Umane "Japan Industrie Insight", un program de formare finanțat de către Comisia Europeană.

Programul constă intr-o combinație de cursuri, un seminar comun și vizite de la companii și este proiectat pentru a ajuta participantii în a se familiariza cu mediul de afaceri japonez prin analiza practică și de cercetare.

Programul managerial durează 4/5 săptămâni, în Japonia oferă o oportunitate deosebită pentru întreprinderile din UE să dobândească într-un timp scurt o viziune integrată a structurii industriale și a mediului de afaceri japonez.

Programul se adresează managerilor din Uniunea Europeana care au un rol major în definirea și implementarea politicilor companiei lor sau care urmează să fie transferati în Japonia, sau care doresc să fie informați cu privire la practicile  de management din Japonia.    

Programul de trainig include va :

  • Curs de istorie japoneză, economie, politică și legislație;
  • Cursuri de limbă și cultură japoneza;
  • Seminarii comune cu oameni de afaceri japonezi (exercitii - joc de rol despre procesul decizional, managementul echipei și negociere)
  • Excursie în afara Tokyo
  • Opțional: vizite individuale si activitati conexe în timpul săptămânii a 5 -a

Perioada: de la 09.05 - 03.06.2016 (sau 10.06.2016)

Termen limită de aplicare: joi, 25.02.2016

Pentru mai multe informatii privind criteriile de eligibilitate, și selectie, costuri, dar si pentru a accesa formularul de inscriere , vă rugăm accesați urmatorul link: http://www.eu-japan.eu/detail-business-programmes/HRTP

Persoană de contact, Diane Lula: d.lula@eu-japan.eu

< inapoi