ŞTIRI
Home / Ştiri

Training descentralizat pentru noii colegi in cadrul Enterprise Europe Network

02.03.2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) si partenerii sai din cadrul consortiului regional RO-BOOST SMEs - Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest, Tehimpuls-Centru Regional de Inovare si Transfer Tehnologic, Centrul de Dezvoltare Arad si Universitatea Craiova - implementeaza incepand cu 1 ianuarie 2015, proiectul  „Stimularea cresterii inteligente si bazate pe inovare pentru intreprinderile mici si mijlocii din Romania".

Consortiul RO-BOOST SMEs, partener al Enterprise Europe Network, are ca obiectiv dezvoltarea unei structuri de suport pentru IMM-urile din cele doua regiuni de dezvoltare, Vest si Sud - Vest, prin intermediul careia va furniza un set integrat de servicii de informare, sprijin si consultanta care sa ajute IMM-urile sa exploateze oportunitatile europene de dezvoltare a afacerilor.

In acest context, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, Regiunea Vest, România găzduiește un training descentralizat, destinat colegilor noi în cadrul Enterprise Europe Network. Trainingul  va avea loc in perioada 21-22 aprilie 2015 la Timisoara.

Trainingul are rolul de a ajuta personalul din cadrul noilor consorții sau organizații coordonatoare / partenere, care au aderat recent la Enterprise Europe Network, in a se familiariza cu structurile și metodologiile specifice rețelei și de a dobândi cunoștințe despre proceduri, instrumente și bune practici în furnizarea serviciilor specifice Retelei Enterprise Europe destinate IMM-urilor.

In cadrul training-ului vor fi abordate aspecte legate de politicile europene de sprijinire a IMM-urilor, prezentate de către reprezentantul DG Growth, precum și teme privind instrumentele specifice retelei Enterprise Europe Network, care vor fi prezentate de catre reprezentantul Agenției Europene pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (EASME).

Acesta va include, de asemenea, sesiuni interactive, în cadrul carora studii de caz ale unor  consorții Enterprise Europe Network cu experienta vor  fi analizate și discutate.

Temele de discutie vizate in cadrul sesiunilor interactive includ:   ·

  • Facilitarea de parteneriate și metode de maximizare a impactului pentru IMM-uri,
  • Bune practici în organizarea de evenimente de brokeraj și misiuni de companii de succes
  • Furnizarea de servicii de consultanță individuala

Agenda poate fi consultata aici...

Aceasta sesiune de formare se adreseaza personaleor care au aderat recent la reteaua Enterprise Europe Network (experienta mai putin de patru luni în rețea).

Inregistrare

Termenul limită de înscriere este 31 martie 2015.

Înregistrarea este deschisă și se poate face prin completarea formularului de inscriere si trimiterea acestuia prin e-mail la: karla.hategan@adrvest.ro

Mentionam faptul că, în vederea realizării obiectivelor trainingului, numarul de participanti in cadrul acestuia este de limitat la 30.

Statutul de participant va fi confirmat prin e-mail până la data de 10 aprilie 2015. Doar persoanele care au trimis formularul de înregistrare și au primit un e-mail de confirmare, vor fi acceptate.

Locație

Sesiunea de instruire va avea loc la:

Sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională - Regiunea Vest, Sala de Consiliu, etaj 1 Adresa: Proclamația de la Timișoara, nr. 5, 300054 Timișoara, Regiunea Vest, România

Locatie Google aici...

Detalii informative privind deplasarea la Timisoara aici...

< inapoi