ŞTIRI
Home / Ştiri

Peste 250 de persoane au luat parte la cea de-a doua editie a Targului Regional de Inovare, 12 noiembrie 2014, Expo Arad

27.11.2014

Târgul Regional de Inovare a avut loc în data de 12 noiembrie 2014, la Expo Arad, Arad, Regiunea Vest România.

Peste 250 de persoane au luat parte la cea de-a doua ediție a Târgului Regional de Inovare, organizat de către ADR Vest în parteneriat cu Asociaţia Tehimpuls - Centrul Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic și cele două clustere ale Regiunii Vest - clusterul regional Automotivest și clusterul regional Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor.

Formatul evenimentului de anul acesta a avut două componente, identificarea oportunităților de finanțare oferite de programul Orizont 2020 și promovarea activității de cercetare a universităților si organizațiilor din Regiunea Vest. In plus, evenimentul a inclus și Competiţia Regională de Eco-Ionvare în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune 10 soluţii eco-inovative, care vizează utilizarea eficientă a resurselor şi un impact redus asupra mediului.

Cele mai bune 10 solutii eco- innovative aici...

De asemenea, la Atelierul de Proiecte Regionale Strategice in cadrul Programului Orizont 2020, în cadrul căruia au fost identificate oportunităţile de finanţare oferite de programul Orizont 2020, precum și idei de proiecte regionale strategice în domeniul cercetare-dezvoltare-inovare şi dezvoltarea afacerilor innovative.

Dat fiind aprecierile pozitive şi impactul acestui eveniment, vă vom informa in avans asupra datei de organizare a ediției 2015, a Targului Regional de Inovare.

Prezentarile din cadrul evenimentului pot fi consultate aici...

Pozele pot fi descarcate aici...

Filmuletele de prezentare ale primelor trei locuri din cadrul Competitiei Regionale de Eco-Inovare pot fi urmarite pe Facebook la urmatorul link:

https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Tehimpuls/316366841803458?ref=hl

< inapoi