ŞTIRI
Home / Ştiri

Un nou program de training managerial, mai - iunie 2012, Japonia

09.01.2012

Programul de instruire - Resurse Umane - Japonia Industry Insight oferă managerilor din Uniunea Eeuropeană oportunitatea de a experimenta şi de a înţelege atât elementele culturale şi economice care defineasc şi explică mediul de afaceri din Japonia cât şi realizările tehnologice.

Programul constă într-o combinaţie de cursuri, seminarii comune şi vizite ale companiei şi este proiectat pentru a ajuta participanţii să fie informaţi cu privire la condiţiile reale ale mediului de afaceri japonez, prin analiză practică şi cercetare. Aceasta presupune o înţelegere mai bună a limbii, a economiei, istoriei şi politicii ţării, precum şi a  experienţelor practice de afaceri, care au loc în cadrul programului de instruire. Cursul de 4 săptămâni poate fi prelungit cu o săptămână, a cincea fiind opţională şi constând în vizite individuale.

Programul va oferi:

  •  O sesiune de orientare
  •  Cursuri de limbă şi cultură japoneză
  •  Cursuri
  •  O întâlnire cu oameni de afaceri japonezi
  •  Excursii (Sogo Shosha şi o călătorie regională)
  •  Vizite individuale

Principalele criterii de selecţie sunt:

 • experienţa profesională şi educaţională a candidatului;

 • strategia companiei participantului cu privire la Japonia;

Cu scopul de a asigura un grad ridicat de atenţie, numărul de participanţi la fiecare program este limitat.

Centrul UE-Japonia va acoperi costurile legate de şcolarizare, pentru vizite, interpretare, etc pentru primele patru săptămâni ale programului.

Companiile participanţilor trebuie să acopere costurile de călătorie spre / dinspre Japonia, de cazare, precum şi orice alte costuri care nu sunt acoperite în mod direct de către Centrul UE-Japonia.

Training-ul va avea loc în perioada: 14.05.2012 - 08.06.2012 sau 15.06.2012 (săptămâna a5 -a este opţională), iar termenul limită pentru aplicaţii este: 16.02.2012.

 Pentru mai multe informaţii despre eligibilitate, selecţie şi costuri vă rugăm să consultaţi: http://www.eu-japan.eu/global/business-training/human-resources-training-programme.html

 

< inapoi