ŞTIRI
Home / Ştiri

Conferinta Tehnologii de finantare a exporturilor romanesti, 19.10.2010

14.10.2010

EximBank şi Institutul Bancar Român, cu sprijinul AGENŢIEI pentru DEZVOLTARE regională VEST vă invită marţi, 19 octombrie 2010, la a cincea ediţie a Conferinţei specializate itinerante TEHNOLOGII  DE  FINANŢARE  A  EXPORTURILOR  ROMÂNEŞTI la Timişoara, în sala de şedinţe a Hotelului NH, începând cu ora 10:30.

Evenimentul este dedicat companiilor exportatoare din judeţul Timiş şi din judeţele limitrofe, reprezentanţilor industriei locale, întregii comunităţi de afaceri şi organizaţiilor patronale din zonă. Conferinţa face parte dintr-un proiect desfăşurat până în prezent în Braşov, Constanţa, Cluj şi Craiova.

La panelul de discuţii, specialiştii EximBank vor prezenta cele mai bune soluţii practice oferite întreprinzătorilor, fiind convinşi că exportul reprezintă principala modalitate de relansare economică a României. Vor mai participa specialişti din băncile comerciale locale şi reprezentanţi ai altor instituţii financiar - bancare care oferă produse specifice de finanţare a exporturilor şi cu care EximBank are încheiate acorduri de colaborare.

Mai multe informaţii puteţi citi aici.

< inapoi