ARTICOLE DE PRESă
Home / Articole de Presă

Orasul Timisoara este lider mondial la viteza de descarcare de pe internet

Data: 03.07.2013
Sursa: Capital

Timişoara ocupă locul 1 în lume la capitolul viteza conexiunilor de acces la internet, potrivit studiului "Net Index", realizat de compania de testare în bandă largă "Ookla".

Pentru prima dată în istoria telecomunicaţiilor, municipiul Timişoara devine capitala mondială a conexiunilor broadband la Internet. Site-ul www.netindex.com listează municipiul Timişoara pe prima poziţie în clasamentul global al oraşelor.

„Suntem onoraţi de poziţia fruntaşă pe care o aducem Timişoarei prin serviciile profesionale şi de viteză extremă pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri. Promovând excelenţa în domeniul telecomunicaţiilor, am reuşit această performanţă, care nu e deloc uşor de atins, ţinând cont de faptul că avem pe piaţa din Timişoara competitori de talie mondială cu care concurăm. E un exemplu elocvent de dedicare a întregii noastre echipe pentru performanţă fără limite în folosul clientului final. Mulţumim, de asemenea, clienţilor care de-a lungul timpului au fost alături de noi şi alături de care ne-am dezvoltat," a declarat Beniamin Muj, CEO Bensoft Telecom.

< inapoi