ARTICOLE DE PRESă
Home / Articole de Presă

Alcatel Lucent: Avem 500 de ingineri si nu ne oprim cu angajarile

Data: 29.06.2012

Alcatel Lucent, unul dintre cei mai mari furnizori din lume de echipamente şi servicii pentru operatorii telecom, va continua angajările la centrul de cercetare dezvoltare din Timişoara, unde a recrutat deja 500 de ingineri, a declarat Wim Sweldens, preşedintele diviziei Wireless a companiei.

"Vom continua să angajăm ingineri telecom la centrul nostru din România. Nu pot oferi toate detaliile, dar există mai multe posturi disponibile. Cu cât găsim mai mulţi oameni talentaţi, cu atât mai mulţi vom angaja", a spus Sweldens. El a precizat că românii sunt implicaţi în dezvoltarea celor mai noi tehnologii ale Alcatel Lucent, inclusiv cele 4G.

"Avem circa 500 de ingineri specializaţi în comunicaţii mobile aici în România, dintr-un număr total de aproximativ 1.500 la nivel global, iar centrul de aici este unul dintre cele mai productive. Inginerii din România sunt implicaţi în dezvoltarea celor mai noi tehnologii, inclusiv 4G". Alcatel Lucent a avut anul trecut afaceri de 78 mil. euro în România şi aproape 1.500 de angajaţi.

< inapoi