ARTICOLE DE PRESă
Home / Articole de Presă

Cea mai mare tranzactie din ultimele 12 luni: Sandor vinde cu 90 milioane euro birourile CBC din Timisoara

Data: 03.02.2012

Ovidiu Şandor controlează afacerile cu imobiliare şi confecţii Moda-Tim.

Omul de afaceri timişorean Ovidiu Şandor, care controlează afacerile cu imobiliare şi confecţii Moda-Tim din Timişoara, a semnat cu sud-africanii de la NEPI cea mai mare tranzacţie imo­biliară a ultimelor 12 luni, prin care a vândut proiectul de birouri City Business Center (CBC) pentru 90 mil. euro.

Şandor a dezvoltat pe terenul fostei fabrici de confecţii moştenite de la tatăl său în Timişoara trei clădiri de birouri în care a atras chiriaşi precum IBM, Microsoft, Vodafone, Alcatel sau Raiffeisen, va finaliza în vara acestui an un al patrulea imobil şi pregăteşte o a cincea clădire, ce va fi gata în următorii ani.

Primele trei clădiri au fost vândute pentru ceva mai mult de 45 de milioane de euro, din care 16,5 milioane de euro vor fi plătiţi în acţiuni NEPI, diferenţa fiind reprezentată de creditele de 29,2 milioane de euro contractate pentru realizarea proiectului. Pe de altă parte, clădirile care nu sunt în prezent finalizate şi care vor avea o suprafaţă închiriabilă de circa 20.000 de metri pătraţi sunt "subiect al unui preţ maxim de tranzacţie de 46 de milioane de euro", potrivit reprezentanţilor NEPI, valoare care ar putea duce tranzacţia la 90 de milioane de euro.

< inapoi