ŞTIRI
Home / Ştiri

Conferinta Internationala de Resurse Umane, 30 septembrie – 1 octombrie 2014, Sofia, Bulgaria

27.08.2014

Automotive Cluster Bulgaria organizează Conferința Internațională de Resurse Umane care va avea loc în periaoda 30 septembrie - 1 octombrie 2014 la Hotel Hilton, Sofia.

Evenimentul va oferi o combinație de sfaturi practice, abordări de succes, și cele mai bune practici. Evenimentul de două zile este conceput pentru a reuni managerii de resurse umane ale companiilor de producție de top, împreună cu universitățile profesionale pentru a prezenta exemple de colaborare de succes și de a consolida și susține această cooperare.

Teme de discutie:

  • Cele mai bune exemple de bună practică în managementul capitalului uman împărtășite de către liderii din sectoarele automotive si tehnologie, la nivel mondial
  • Business și Universități, cooperarea dintre ele și cele mai recente tendințe privind capitalul uman
  • Perioada următoare de programare a UE - avantaje și noi oportunități
  • Studii de caz practice din Bulgaria și România. Cum pot fi puse in aplicare experiențele de succes ale partenerilor in Bulgaria

Delegații vor avea posibilitatea de a afla despre cele mai bune practici de resurse umane și de evoluțiile privind recrutarea de talente, implicarea angajatilor precum si invatarea si dezvoltarea la locul de munca. Va fi prezentat conceptul sistemului de învățământ dual, care va pune accentul pe avantajele colaborării între programele educaționale și de afaceri.

Pentru mai multe informații și înscrieri va rugam sa vizitati: http://automotive.bg/hr-group/hr-conference/

< inapoi