ŞTIRI
Home / Ştiri

Conferinta Europeana Smart Grid 2013, Bruxelles

02.09.2013

Conferința Europeană Smart Grid 2013 va avea loc in data de 3 octombrie 2013, la Hotel Renaissance, Bruxelles.

Organizata în parteneriat cu Centrul pentru Studii Politice Europene (www.ceps.eu), aceasta conferinta va aborda următoarele chestiuni și întrebări: Exista in prezent un cadru adecvat pentru o rețea inteligentă europeană? Ce viitoare beneficii sociale și economice ar aduce rețeaua inteligentă europeana? Conferința va evalua, de asemenea, problema esențială de standardizare, precum și aspectele gemene ale securității și stabilității rețelei.

Conferința Europeană Smart Grid 2013 va reuni părțile interesate din sectoarele energiei, telecomunicațiilor și TIC - inclusiv a comunităților de elaborare a politicilor - pentru a dezbate problemele cele mai pertinente referitoare la lansarea rețelelor energetice inteligente la nivelul UE.

Convergența cu succes a acestor sectoare majore de infrastructură va dicta livrarea cu succes a rețelei inteligente europene. Aceasta conferinta va examina ceea ce trebuie făcut pentru a realiza o colaborare trans-sectorială.

Taxa pentru a participa la acest eveniment este în prezent de 150 € + TVA, cu opțiuni de prețuri mai mici disponibile pentru organizații non-profit, oficiali guvernamentali, și academicieni și participare gratuită pentru toți reprezentanții instituțiilor UE, reprezentanțelor permanente, și membri ai presei.

Informații suplimentare - inclusiv programul conferinței - este acum disponibil la www.smartgrid2013.eu. Persoana de contact, Charlene Selmer, email - charlene.selmer@forum-europe.com  / +44 (0) 2920 783 024.

 

 

< inapoi