ŞTIRI
Home / Ştiri

Invitatie - SME Integration to Industry 4.0

30.10.2018

Avem plăcerea să vă invităm la sesiunea de brokeraj dedicată Industriei 4.0 care va avea loc la Bilbao, Spania, în data de 26 noiembrie 2018.

SME integration to Industry 4.0 este organizat în parteneriat cu Comisia Europeană, unde 6 regiuni din Uniunea Europeană care au identificat Industria 4.0 drept o prioritate-cheie în strategiile lor de specializare inteligentă vă invită să participați ca parteneri de proiect.

Scopul este acela de a stabili parteneriate cu companii, clustere, asociații, incubatoare, regiuni sau agenții de dezvoltare pentru a iniția proiecte de co-investiție.

În cadrul unor sesiuni de pitching de 5 minute, vor fi prezentate trei propuneri de proiecte prin care sunt căutați potențiali parteneri de investiție. Fiecare prezentare va fi urmată de o sesiune de discuții a câte 25 de minute cu partenerii identificați.

Costul participării este gratuit.

Înregistrarile se fac la adresa http://ty4abtrd.evenium.net, împreună cu o scurtă descriere a profilului Dumneavoastră. Detalii suplimentare se pot obține și la adresa de e-mail nuria.fornes@eurada.org.

< inapoi