ŞTIRI
Home / Ştiri

Intalniri bilaterale internaționale la AGROMALIM - 8 septembrie 2017 - Expo Arad

22.08.2017

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în parteneriat cu Asociația Tehimpuls, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Casa Națională de Comerț a Ungariei și Agenția de Dezvoltare a Serbiei organizează sub egida Enterprise Europe Network un eveniment de brokeraj internațional.

Evenimentul este dedicat industriei agro-alimentare și va avea loc în data de 8 septembrie 2017, între orele 10.30 - 13.00, în cadrul târgului AGROMALIM 2017 organizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură la Expo Arad în perioada 7-10 septembrie 2017.

Obiectivul acestei sesiuni de Business-to-Business este de a sprijini companiile românești să acceseze noi piețe internaționale și să își crească rețeaua de parteneri strategici transnaționali..

Participarea la eveniment presupune înregistrarea pe platforma de brokeraj dedicată evenimentului, accesând link-ul: https://agromalim.b2match.io/ (butonul "Register Now" din partea dreaptă în antetul paginii).

Având în vedere caracterul internațional al sesiunii de brokeraj , înregistrarea trebuie realizată în LIMBA ENGLEZĂ.

Pasul următor constă în completarea unui profil al firmei care conține o descriere, precum și informații referitoare la cererea și/sau oferta Dumneavoastră. Înregistrarea este deschisă până la data de 7 septembrie 2017, iar programarea de întâlniri se face în perioada 17 august - 7 septembrie 2017.

Sesiunea de brokeraj este dedicată tuturor actorilor din industria  agro-alimentară: producători de produse agro-alimentare, de utilaje sau de ambalaje, distribuitori, cercetători, etc.   Intenționăm să atragem participant din Ungaria, Serbia, Austria, Bulgaria, Germania, Slovacia, si alte tari

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită.

Mai mult, participanții cu cel puțin o întâlnire bilaterala validă la sesiunea de brokeraj vor avea acces gratuit la Târgul AGROMALIM pe toata durata desfășurării (7-10 septembrie) pe baza agendei personalizate pe care o vor primi pe e-mail in prealabil. Mai multe detalii despre târg la următorul link: http://www.ccia-arad.ro/agromalim/

Pentru orice informații suplimentare precum și ajutor la înregistrare va rugam sa contactați persoana de contact din cadrul ADR Vest: Karla Hațegan -  karla.hategan@adrvest.ro, +4 0256 491 923 sau Bianca Tătaru - bianca.tataru@adrvest.ro, +4 0256 491 923

Pentru informații legate de Expoziție, persoana de contact din partea CCI Arad: Cimi Enache - +4 0730 188 291, cimi.enache@ccia-arad.ro.

***

DESPRE ORGANIZATORI: Începând cu 1 ianuarie 2015 Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) este partener al Enterprise Europe Network - rețea europeană prezentă în peste  60 de țări, care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad reprezintă interesele a peste 58.000 de societăți economice din județul Arad. Una dintre prioritățile CCI Arad constă în organizarea de târguri și expoziții de anvergura națională și internațională, venind astfel în sprijinul mediului de afaceri în numeroase domenii. În aproape 20 ani de activitate, departamentul EXPO Arad a organizat anual zeci de târguri și expoziții și sute de evenimente private, reușind să își consolideze permanent poziția și recunoașterea.

***

DESPRE BROKERAJ: Evenimentul de brokeraj constă în organizarea de întâlniri bilaterale între firme pe durata unor runde de câte 20 de minute. La acest eveniment se vor organiza 8 runde a câte 20 de minute, ceea ce presupune că fiecare firmă va putea programa 8 întâlniri. Pentru a putea participa la sesiunea de brokeraj, firmele vor trebui să introducă un profil care să conțină obligatoriu cererea si/sau oferta pe care o vor promova către ceilalți participanți, denumite pe site " cooperation profiles". Participarea la acest eveniment are valoare adăugată datorită posibilității de documentare asupra partenerilor cu care firmele pot solicita întâlniri, acceptarea sau respingerea întâlnirilor propuse, ceea ce duce la evaluarea concretă a posibilităților de colaborare imediată sau în viitorul apropiat între parteneri.

< inapoi