ŞTIRI
Home / Ştiri

Innovation Norway lanseaza Apelul de cereri „Sprijin pentru calatorii” - Programul " SMEs Growth Romania"

04.08.2017

În cadrul programului "SMEs Growth Romania", Innovation Norway lansează un Apel de cereri „Sprijin pentru calatorii" cu un buget disponibil de 50.000 EUR.

Obiectivul „Sprijinului pentru călătorii" este de a facilita stabilirea unor parteneriate bilaterale între statele donatoare și România cu intenția de a participa la viitoarele apeluri în cadrul programului. Granturile de calatorie de până la 1.500 EUR sunt disponibile întreprinderilor din România, Norvegia, Islanda și Liechtenstein.

Pentru mai multe informații despre eligibilitatea solicitanților, mărimea grantului și alte condiții de finanțare, vă rugăm să vizitați site-ul:

http://www.innovasjonnorge.no/PA01TravelSupport.

Cererile de asistență pentru călătorii sunt evaluate de catre Innovation Norway în mod continuu (până la epuizarea bugetului disponibil). Vor fi luate în considerare numai aplicațiile completate online, în limba engleză. Formularul de cerere este disponibil la http://www.innovasjonnorge.no/PA01TravelSupport .

Eventualele cereri de clarificări / întrebări referitoare la schema de „Sprijin pentru călătorii" pot fi trimise la adresa de e-mail a programului:

RO.Business@innovationnorway.no

Informații succinte despre Programul "SMEs Growth Romania":

SME Growth Romania este un program de dezvoltare a afacerilor care vizează valorea adaugata și creșterea sustenabila în sectorul de afaceri din România. Programul face parte din Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, care sunt mecanisme de finanțare menite să contribuie la reducerea disparităților economice și sociale în Spațiul Economic European (SEE) și la consolidarea relațiilor bilaterale dintre statele donatoare (Norvegia, Islanda Și Liechtenstein) și statele beneficiare. Mai mult informatii pot fi găsite pe site-ul programului: http://www.innovasjonnorge.no/robusiness

< inapoi