ŞTIRI
Home / Ştiri

"Mic dejun cu firmele - oportunități de internaționalizare în cadrul Enterprise Europe Network", 14 iunie - Timisoara, 16 iunie - Resita, 5 iulie - Deva

13.06.2016

In datele de 14, 16 iunie si 5 iulie 2016, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest  organizeaza evenimentul "Mic dejun cu firmele - oportunități de internaționalizare", la Timisoara, Resita si Deva.

Evenimentul se va concentra asupra prezentării serviciilor furnizate de ADR Vest, în contextul Enterprise Europe Network:

  • Misiunile pentru companii în Germania (25-28 Octombrie 2016) și Japonia (13-19 Noiembrie 2016);
  • Promovarea evenimentelor de brokeraj internaționale din Regiunea Vest Romnânia si Ungaria;
  • Platforma online destinată identificării de parteneri de afaceri internaționali cu vizibilitate în peste 50 de țări.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest implementează politica de dezvoltare regională din România, aflată acum la peste 17 ani de la crearea celor opt regiuni de dezvoltare. În această perioadă, ADR Vest a gestionat programele Phare Coeziune Economică şi Socială, programele cu finanţare naţională, Programul Operaţional Regional 2007 - 2013 şi, din 2013, Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice. Mai mult decât atât, ADR Vest a implementat proiecte regionale cu finanţare de la Comisia Europeană, a sprijinit investitori strategici pentru localizarea în Regiune, a susţinut inovarea şi clusterele în sectoarele automotive şi tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor şi a promovat partenerii regionali la nivel internaţional.

Începând cu 1 ianuarie 2015, ADR Vest a devenit organizaţie gazdă a platformei Enterprise Europe Network (EEN) finanţată de către Comisia Europeană, pentru Macro-Regiunea 4 România - regiunile Vest şi Sud Vest și este coordonator al Consorţiului RO-Boost SMEs, alături de ADR Sud-Vest, Tehimpuls, Centrul de Dezvoltare Arad şi Universitatea Craiova.

Pentru orice alte informații legate de serviciile oferite în carul Enterprise Europe Netwok, vă rugăm să ne contactați la: office-een@adrvest.ro

< inapoi