ŞTIRI
Home / Ştiri

24 octombrie 2014 – termen limita pentru inscrierea in cadrul Competitiei Regionale de Eco-Inovare in Regiunea Vest

01.10.2014

Competitia Regionala de Eco-Inovare se adreseaza tuturor organizatiilor si persoanelor fizice din Regiunea Vest care realizeaza produse eco-inovative si/sau furnizeaza astfel de servicii eco-inovative, scopul acesteia fiind acela de a sprijini start-up-urile eco-inovative si de a sprijini integrarea unor astfel de produse si/sau servicii in cadrul afacerilor deja existente.

Premiile oferite in cadrul Competitiei Regionale de Eco-Inovare vor consta in sesiuni de training, scheme de consultanta si granturi in valoare de 10.000 euro pentru dezvoltarea start-up-urilor inovative. Premiile vor fi oferite prin proiectul „Intreprinderi Eco-Inovative in Regiunea Vest" finantat in cadrul Programului Inovare in Industria Verde Romania al mecanismului financiar norvegian 2009-2014 - Norway Grants - al carui operator de program este Innovation Norway.

Competitia Regionala de Eco-Inovare este organizata pentru a doua oara in Regiunea Vest, prima editie desfasurandu-se in anul 2013. La fel ca si in anul precedent, competitia este organizata in cadrul Targului Regional de Inovare , in data de 12 noiembrie 2014, la Arad.

Formularul de înregistrare în cadrul Competiţiei Produselor Eco-Inovative se poate descărca aici.

Pentru a vă înscrie în competiţie, va trebui să parcurgeţi următoarele etape.

Vă rugăm să trimiteţi formularul completat pe adresa de email office@tehimpuls.ro până la data de 24 octombrie a.c.

< inapoi