ŞTIRI
Home / Ştiri

Eveniment local, "Servicii de suport adaptate companiilor în creștere", 20 aprilie 2016, Timisoara

14.04.2016

Începând cu 1 ianuarie 2015, ADR Vest, alături de partenerii săi din cadrul Consorţiului RO-Boost SMEs, a devenit organizaţie gazdă a platformei Enterprise Europe Network (EEN) finanţată de către Comisia Europeană, pentru regiunile Vest şi Sud Vest.

Enterprise Europe Network este o reţea europeană prezentă în peste  50 de ţări care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii în dezvoltarea potenţialului inovativ şi de afaceri, prin furnizarea de servicii suport şi consultanţă personalizate. Aceste servicii cu valoare adaugată sunt furnizate prin intermediul organizării de evenimente, training-uri, mentoring,  întâlniri, activităţi de brokeraj şi misiuni economice.

În acest context, ADR Vest organizează un eveniment de informare cu privire la oportunităţile oferite de Enterprise Europe Network, având ca scop sprijinirea firmelor din Regiunea Vest în atingerea obiectivelor de business. De asemenea, în cadrul evenimentului, se vor analiza și dezbate nevoile companiilor tinere din zona de consultanță și servicii suport raportat la expertiza existentă la nivel regional.

Mai multe informații despre Consorțiul Ro-Boost SMEs și serviciile pe care le oferă aici...

< inapoi