ŞTIRI
Home / Ştiri

Training descentralizat "Creșterea impactului serviciilor Enterprise Europe Network", 17-18 mai 2016, Timisoara, Romania

07.04.2016

Agenția pentru Dezvoltare Regională a  Regiunii Vest, România, in calitatea sa de Partener Enterprise Europe Network, organizează  un training descentralizat, destinat colegilor în cadrul Enterprise Europe Network. Trainingul  va avea loc in perioada 17-18 mai 2016 la Timișoara.

Trainingul are rolul de a ajuta personalul din cadrul organizațiilor partenere Enterprise Europe Network sa dobândească noi cunoștințe, sa discute și să analizez modalități de a genera un impact mai mare în rândul beneficiarilor EEN. Accentul va fi pe o mai bună înțelegere a sinergiilor dintre diferitele servicii EEN, livrarea serviciilor într-o manieră personalizată și selecția clienților cu scopul final e a genera un impact crescut în rândul grupurilor țintă EEN.

Training-ul va include prezentări susținute de reprezentanți ai DG Growth și ai altor Organizații Partenere Enterprise Europe Network, precum și un atelier interactive în cadrul căruia se vor analiza si discuta de caz.

Subiectele includ:

  • Impact prin Enterprise Europe Network
  • Cum să generăm un impact mai mare: mijloace și abordări
  • Managementul calității serviciilor de consiliere (ASO)
  • Evaluarea strategiilor firmelor și personalizarea serviciilor

Agenda poate fi consultata aici...

Aceasta sesiune de formare se adresează personalelor implicate în livrarea serviciilor Enterprise Europe Network (consultanță individuală, internaționalizare, managementul inovării).

Înregistrare

Termenul limită de înscriere este 6 mai 2016.

Înregistrarea este deschisă și se poate face prin completarea formularului de înscriere si trimiterea acestuia prin e-mail la: karla.hategan@adrvest.ro.

Statutul de participant va fi confirmat prin e-mail pe principiul primul-venit, primul-servit, dar nu mai târziu de 10 mai 2016. Doar persoanele care au trimis formularul de înregistrare și au primit un e-mail de confirmare, vor fi acceptate.

În vederea realizării obiectivelor trainingului, numărul de participanți în cadrul acestuia este limitat la 40.

Locație

Sesiunea de instruire va avea loc la: Sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională - Regiunea Vest Sala de Consiliu, etaj 1 Adresa: Proclamația de la Timișoara, nr. 5, 300054 Timișoara, Regiunea Vest, România

Locatie Google aici...

Detalii informative privind deplasarea la Timisoara aici...

< inapoi