ŞTIRI
Home / Ştiri

„Barometrul antreprenoriatului in tarile G20”, Ernst & Young

05.09.2013


În 2012, antreprenorii au furnizat 67% din locurile de muncă din Europa. Tarile din Europa se confruntă cu condiții economice dificile și niveluri ridicate de șomaj, contribuția întreprinzătorilor fiind esențială în calitate de creatori de locuri de muncă și factori de creștere. „Barometrul antreprenoriatuluiin tarile G20" în 2013 este o resursă puternică pentru a ajuta țările sa construiască și să promoveze un mediu antreprenorial de susținere.

Barometrul este bazat pe un sondaj efectuat pe un esantion de peste 1.500 de antreprenori din țările G20, combinat cu o serie de indicatori cantitativi, clasificand fiecare dintre națiuni in functie de nivelul de sprijin pe care îl oferă pentru antreprenori.

Acesta este completat de o multitudine de bune practici și inițiative pe care țările le pot adapta la propriile circumstanțe specifice. Ernst & Youg a obținut informatii de la peste 250 de antreprenori, oameni de știință independenți și experți, precum și parteneri EY, și a analizat peste
200 practici de conducere guvernamentale din G20.

Scopul este ca raportul sa contribuie la dezbaterea critică asupra creării de locuri de muncă și încurajarea dialogului  între factorii de decizie, antreprenori și corporații.


Raportul complet poate fi consulat la: www.ey.com/G20ey.

< inapoi