ŞTIRI
Home / Ştiri

Seminar regional, "Promovare a Antreprenoriatului in Industrii Culturale si Creative"

21.05.2013

Primul seminar regional , în cadrul programului de Promovare a Antreprenoriatului în Industrii Culturale și Creative va fi organizat la Timișoara, joi, 23 mai 2013, la City Business Conference Centre Timișoara (Str. C. Brădiceanu nr. 10, clădirea CBC Corp D Mezanin), începând de la ora 8.30.

Evenimentul își propune să creeze o platformă de interacțiune unică între brandurile creative locale și cei interesați de dezvoltarea unor businessuri în domenii bazate pe talent, inovație și creație artistică.

Structura seminarului cuprinde prezentarea generală a contextului în care s-au dezvoltat industriile creative românești și patru ateliere interactive.

Participarea este gratuită, dar se realizează un proces de selecție care constă în completarea unui formular de înscriere disponibil la adresa www.crestetalente.ro/inscriere-seminar.

Seminarul regional se adresează celor interesați de una dintre industriile culturale și creative în dezvoltare, fie că studiază, lucrează sau doresc să-și dezvolte o afacere în domeniu.

Programul "Promovarea Antreprenoriatului în Industrii Creative" este cea mai amplă initiațivă națională dedicată industriilor culturale și creative și a generat până în prezent trei studii de cercetare și 18 traininguri de antreprenoriat creativ pentru 400 de tineri din București. Seria de activități dedicate profesioniștilor în industrii creative continuă în mai, iunie si iulie prin seminarii regionale și cursuri de antreprenoriat la Iași, Cluj și Brașov. Mai multe detalii pe www.crestetalente.ro.

< inapoi