ŞTIRI
Home / Ştiri

Conferinta Mondiala de Investitii, Jaipur, India, 7 - 9 octombrie 2012

07.09.2012

Ca răspuns la poziția Indiei în calitate de lider mondial, „World Investment Conferences" organizeaza o Conferinta de Investitii axata pe atractivitățile și competitivitatea Indiei din perspectiva investitorilor străini si la care vor participa lideri politici și de afaceri din India .Evenimentul va avea loc în Jaipur de la șapte-09 octombrie 2012.

Organizata în parteneriat cu Confederația Industriei din India (CII) și cu Guvernul din Rajasthan, obiectivul conferinței este de a sprijini companiile care doresc să se dezvolte și să-si sporească activitățile.

Guvernul indian a făcut eforturi considerabile pentru a facilita investițiile străine continuand programul său de liberalizare. Reformele privind politica industrială au redus în mod substanțial cerințele de licențiere industriala, restricțiile cu privire la extindere asigurand totodata accesul facil la tehnologie străină și Investitii Straine Directe.

Platforma de matchmaking oferă posibilități de  conectare cu potentiali clienti, parteneri și investitori interesați de a se angaja în relații de afaceri reciproc avantajoase.

In cadrul forumului se va face schimbul de cele mai bune practici, prezentari ale potentialilor clienti si parteneri, actualizari ale celor mai recente oportunități de investiții și a sectoarelor-cheie de creștere.

Pentru mai multe informatii si pentru inregistrare va rugam consultati: http://www.worldinvestmentconferences.com/conferences/india-2012.

 

< inapoi