ARTICOLE DE PRESă
Home / Articole de Presă

Pana la finele anului vom putea circula pe inca 32,5 kilometri de autostrada

Data: 07.11.2012
Sursa: Capital

Lucrările la tronsonul de autostradă Deva-Orăştie, parte a coridorului IV pan european, se apropie de finalizare. Circulaţia ar putea fi deschisă spre finele acestei luni sau la începutul lui decembrie, conform datelor CNADNR.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au programat în vara acestui an ca traficul pe acest tronson de autostradă să fie deschis în luna octombrie, doar că au intervenit unele probleme referitoare la plăţile efectuate, astfel că termenul a fost prelungit. Cu toate acestea, autostrada va fi deschisă înainte de termenul prevăzut în contractul semnat în urmă cu doi ani cu constructorii Strabag şi Straco. Conform sursei citate, termenul de finalizare este luna februarie 2013.


Într-un răspuns remis Capital în urmă cu trei săptămâni, reprezentanţii CNADNR precizau că stadiul fizic al lucrărilor la 1 septembrie 2012 la acest tronson de autostradă se afla la 58,65%. Amintim faptul că la începutul lunii mai stadiul lucrărilor se afla sub 35%.

< inapoi