ŞTIRI
Home / Ştiri

ADR Vest a anunțat câștigătorii Competiției Regionale ScaleUP 2017

18.12.2017

Competiția Regională ScaleUP2017 constituite un acțiune pilot a ADR Vest dedicată IMM-urilor din regiunile de dezvoltare Vest și Sud-Vest Oltenia cu potențial de scalare, organizată în contextul Enterprise Europe Network - cea mai mare rețea de sprijinire a afacerilor din lume.

Competiția s-a desfășurat în perioada 8 noiembrie - 15 decembrie 2017 în 2 etape: ·         Transmiterea unei aplicații cu detalii despre activitatea companiei, stadiul de dezvoltare și ambițiile de scalare internațională

·         Susținerea un prezentări de tip pitching în cadrul evenimentului regional Innomatch2017 în data de 12 decembrie.

Fiecare etapă a fost evaluată separat din perspectiva potențialului de scalare de comisia de evaluare compusă din experți ADR Vest.

În competiție s-au înscris 11  companii: Apiarium SRL, Ascent soft SRL, Aur'a Mineral Water SRL, Dream Development SRL, Duo Bio SRL, E.B.I.G. Management SRL, Effective Flux SRL, Nan alexandru intreprindere individuala, Nazza SRL, Piconet SRL și Vipublic Com Advertising SRL

În clasamentul final al competiției primele 3 locuri sunt ocupate de:

Locul 1 - NAZZA SRL- companie activă în domeniul producției și comercializării de uleiuri esențiale și apelor florale

Locul 2 - ASCENT SOFT SRL - companiei dezvoltatoare de produse software pentru productivitatea afacerilor

Locul 3 - NAN ALEXANDRU INTREPRINDERE INDIVIDUALA - companie producătoare de produse apicole

Câștigătorii acestei prime ediții a Competiției Regionale ScaleUP vor beneficia pe parcursul anului 2018 de un pachet de servicii dedicat pentru scalarea afacerilor, constând în:

·         Realizarea strategiei pentru scalarea afacerii

·         Coaching pentru implementarea strategiei pentru scalarea afacerii

·         Sesiuni de instruire dedicate temelor specifice etapei de scalare (ex. managementul inovării, leadership, scalare internațională)

·         Suport în identificarea de parteneri strategici internaționali

·         Consultanță individuală pentru accesarea de noi piețe internaționale

·         Promovarea companiei în plan internațional.

< inapoi