ŞTIRI
Home / Ştiri

AGROmashEXPO - Expoziția de mașini agricole, viticultură și vinificație, ed. 35, 25-28 ianuarie 2018, Budapesta, Ungaria

24.11.2017

HUNGEXPO, Centrul de afaceri din Budapesta, cu sprijinul Enterprise Europe Network, organizează cea de-a 35-a ediție a evenimentului internațional de întâlniri bilaterale și expoziție "AGROmashEXPO - Expoziția ungară de mașini agricole, viticultură și vinificație", în perioada 25-28 ianuarie 2018, în Budapesta, Ungaria.

AGROmashEXPO a devenit evenimentul de vârf al industriei agricole. Expozitia adduce laolalta un spectru larg de expozanți de la companii și mărci de lider de piață la întreprinderile mici care oferă servicii de nișă. În plus față de mașinile agricole, vor fi expuse o gamă mai largă de semințe și alte materiale de înmulțire, împreună cu pesticide, îngrășăminte și produse de combatere a dăunătorilor, în timp ce dispozitivele electronice agricole, tehnologiile de măsurare și cele de automatizare sunt prezentate de un număr tot mai mare de expozanți.   Evenimentul include ateliere de lucru, conferințe, evenimente de brokeraj și expoziții de înaltă calitate, oferind o privire detaliată a ceea ce industria mașinilor agricole din Ungaria oferă în materie de input și logistică.

Detalii:

In 2017

·         316 expozanți

·         37 600 m2

·         45 000 vizitatori

·         4 premii I pentru dezvoltarea produselor și 10 premii speciale

In 2018

·          > 300 expozanți

·         38,000 m2

·         > 50 000 vizitatori asteptați

În 2018 premiile vor fi prezentate în cadrul expoziției ca parte a ceremoniei de deschidere. Câștigătorii vor fi dezvăluiți vizitatorilor înainte de expoziție, astfel încât aceștia pot căuta în mod special produsele premiate printre standuri.

Pentru mai multe informații și inregistrare: http://agromashexpo.hu/en

< inapoi