ŞTIRI
Home / Ştiri

Seminar organizat în cadrul proiectului „Competente manageriale în poli de crestere si dezvoltare si antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate”, 12 iunie 2014, Timisoara

04.06.2014

In data de 12 iunie 2014 la City Business Centre, Corp D, Sala B ,  GEA Strategy & Consulting Bucuresti va organiza un seminar in cadrul proiectului  „Competenţe manageriale în poli de creştere şi dezvoltare şi antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate".

In cadrul seminarului va fi prezentat  conceptul de analiza de rețea socială - un instrument care mapează interacțiunile comerciale,  schimb de cunoștiinte/idei sau de orice alt tip, la nivel de organizație, indicând practic atât gradul de utilizare a potențialului clusterului. De asemenea, vor fi discutate diverse rapoarte de benchmarking ale clusterelor, prin care se recomandă bune practici și se observă evoluția lor în timp.

Nu în ultimul rând, vor fi comunicate,  oportunitățile de finanțare pentru organizațiile din cluster, pentru următoarea perioadă de programare 2014- 2020.

Pentru mai multe detalii şi pentru a participa a acest eveniment, confirmarea la adresa de e-mail: victor.bradu@geaconsulting.ro

< inapoi