MITKE
Home / Proiecte / MITKE

Proiectul Managing Industrial Territories in the Knowledge Era - Programul INTERREG IVC

Mai multe detalii găsiţi în fişa de proiect.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest a organizat in cadrul proiectului MITKE un eveniment destinat infrastructurilor de afaceri si parcurilor industriale

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) a organizat marti, 12 aprilie 2010, in Sala de Consiliu, un eveniment destinat infrastructurilor de afaceri si parcurilor industriale.

Evenimentul a cuprins un curs ce vizeaza stabilirea elementelor cheie pentru asigurarea unei dezvoltari durabila a acestui tip de organizatii, precum si o intalnire cu scop de diseminare a rezultatelor obtinute de ADR Vest prin proiectul international MITKE.

Astfel, cursul se adreseaza administratorilor si managerilor de infrastructuri de afaceri si parcuri industriale din Regiunea Vest. Tema centrala a cursului face referire la serviciile pe care o infrastructura de afaceri sau un parc industrial trebuie sa le detina sau sa le dezvolte pentru a atrage noi investitori si pentru a-i mentine pe cei existenti.

Cursul a fost organizat de catre ADR Vest in cadrul proiectului international MITKE (Managing the Industrial Territory in the Knowledge Era), finanţat prin programul INTERREG IV C (cod proiect 0279R1). Proiectul MITKE vizeaza identificarea si testarea unor solutii si instrumente de interventie privind imbunatatirea managementului parcurilor industriale si a structurilor de sprijin pentru afaceri. In acest context, in cadrul evenimentului au fost prezentate şi realizările cele mai importante generate in cadrul acestui proiect de cooperare teritoriala intre diferite regiuni din Europa.